A yoni masszázsról

Nem erről a témáról akartam írni, de annyian kerestek meg e-mailben, hogy úgy gondoltam, leírom a főbb általánosságokat és azt is, hogyan zajlik ez nálam.

A yoni masszázs egy intim jellegű masszázs, amely során a teljes test kezelésének határait kitoljuk. Ezt a határt a vendéggel közösen állapítjuk meg. Mindig a vendég hangulata, kívánsága az elsődleges, természetesen menet közben ez bővülhet, de szűkülhet is.

Ahány ember, annyi cél. Én mindig azt szoktam javasolni, hogy egy egész testet finoman átmozgató, relaxáló, olajos masszázs után egy energetizáló speciális simogatás következzen, ami oldja a feszültséget, és remek ráhangoló a következőkre. Ha azonban ez az ellazulás nem következik be, ne erőltessük a többit. Talán a következő alkalommal tovább tudunk lépni.

Ha folytatjuk, akkor kezdődik az intim részek simogatása, masszírozása. A cél nem az eredmény minden áron való hajszolása, hanem egy folyamat, amely során a vendég egyre mélyebbben éli meg a teste reakcióit, jobban megismeri igényeit, remélhetőleg olyan tulajdonságai is felszínre kerülnek, amelyről tudomása sem volt. Ehhez persze a segítsége kell, viszajelzésekre van szükségem, mi az ami előre visz, mi jó neki.

Technikailag pedig a következőképpen zajlik a dolog.

Ha e-mailt írsz, megbeszélünk egy találkozót. Mivel nem akarok zsákba macskát árulni, ez egy nyilvános helyen lesz, valahol a XIII. kerületben. Ha eseteg nem vagyok szimpatikus, akkor simán továbbmész, de egy jelzést megköszönök, hogy ne várjak hiába. Ha a belépő szinten átmentem, leülünk, és megbeszéljük, hogy mit szeretnél, mik az esetleges problémáid. Ez természetesen ingyenes.

Ha megállapodunk az időpontban, akkor várlak a szalonomban. Itt is lehet egy ráhangolódó beszélgetés. A masszázs előtt és után is van lehetőség a zuhanyzásra, sőt javaslom is.

Amit fontosnak tartok még leírni, hogy végig ruhában vagyok. (Ez ugye rólad nem lesz elmondható:)). És azon dolgozom, hogy neked egy felejthetetlen pozitív élményed legyen. Ami – ha megismételjük – csak fokozódhat.

Nos ezek után nincs más hátra, kérdezzetek bátran, és találkozzunk!

Szép, érzéki napokat kívánok:

A Masszőr

Leave a Comment