Rólam

Én vagyok a masszőr. Ez nem egy meglepő állítás, mivel ezzel foglalkozom. Ha megnézed a képem, és annak hiányában nem tudsz hova tenni, egy ötvenes, magas férfit képzelj el, aki már nagyon régóta masszíroz. Jelenleg a XIII. kerületi kis szalonjában.

Nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy férfi szemmel figyelem a nőket, de próbálom a lelküket megérteni.

Sokáig svédmasszázs, indiai fejmasszázs, thai bambuszmasszázs szerepelt a kínálatomban. Mivel érdekelnek a lelki dolgok, sok vendégem problémáját megismertem, és próbáltam tanácsot adni, véleményt nyilvánítani. Közben mindig igyekeztem tanulni. Pszichológiát, tantrikus masszázst, yóni masszázst. Évekig dolgoztam egy swinger klubban masszőrként.

Közben rengeteg szexuális és párkapcsolati problémával találkoztam, a saját életem is vett pár meglepő és tanulságos fordulatot. Ezen tapasztalatokra támaszkodva a masszírozással párhuzamosan tartottam tanácsadást nőknek, férfiaknak és pároknak. A maszírozást pedig bővítettem a yóni-lélek masszázsommal.

Most úgy érzem, eljött az idő, hogy gondolataimat megpróbáljam az online világ segítségével megosztani.

Ha megérintettek gondolataim, problémáid vannak és beszélnél róla, úgy véled, tudnék segíteni, írj e-mailt! Levelezhetünk, beszélhetünk telefonon, személyesen, eljöhetsz egy masszázsra.